De hoofdstructuur van de kranen

- Nov 19, 2017-

Tapkraan is een kleine keuken badkamer apparatuur is ook onmisbaar in het dagelijks leven, met de constante verbetering van het menselijk leven, het is onafscheidelijk van ons dagelijks leven, op hetzelfde moment, mensen begonnen aandacht te besteden aan de kwaliteit van de kraan, kleine kraan invloed is zo groot, we moeten weten, wat is dit kleine tikt zijn structuur, kiezen en kopen voor ons om de structuur van kraan kraan te begrijpen en het juiste gebruik van de kraan heeft veel hulp.

De kern van de kraankraan is de levensader van de kraan, die de kwaliteit en de levensduur van de kraan bepaalt. De klepkern van de kraan bestaat voornamelijk uit keramische klepkern, kogelklepkern, roestvrijstalen ventielkern en rubberen ventielkern. De keramische ventielkern is op dit moment het beste, de bijenprestatie is goed, de fysieke stabiliteit. De kraan van algemene keramische klepkern kan 5-10 jaar gebruiken.

Het oppervlak van de kraan is hoofdzakelijk bedekt met chroom, titanium, spuitverf, vergulden, slijpen enzovoort. Koop de kraan om rekening te houden met de dikte van de oppervlaktelaag, als het oppervlak van de coating schoon is, hoe te laten zien dat de kwaliteit van de coating goed is. De dikte van de coating valt niet gemakkelijk weg.

Het kraanlichaam is het pijplichaam, hoofdzakelijk bronzen materiaal, maar nu wordt het vervangen door messing en is het kopergehalte hoger dan 85%. Importeren bibcock onderwerp basic geen huidmondjes, en binnenlandse leidende achter, omdat het prijsproces op het oppervlak van aluminium gieten verwerkingsbeperkingen, gebrek aan import hua sheng elektronische theorie van drukweerstand, slijtvastheid corrosiebestendigheid.

Hoewel de kraanstructuur eenvoudig is, maar onze waterweg bepaalt. Dus we moeten de kwaliteit van de kraan van elk van de kraanonderdelen controleren, dus we moeten speciale aandacht besteden aan de klepkern.