Wat er gebeurt als de kraan het water blokkeert

- Nov 19, 2017-

Bij het gebruik van het kraanwater is meer en meer klein, vaak een look is bibcock mondgaas plug, aanzetten is er lekkend water na bibcock mond schoon, deze situatie is de meest voorkomende plaats is de keuken en badkamer kraan. De kraanfabrikant introduceert of de kraan van keuken of badkamer, de gebruiksduur lang is, deze problemen komen vaak voor.


Wanneer de kraan geblokkeerd is, leert de kraan u hoe het probleem op te lossen:

1. Waterkwaliteitsproblemen, het water met zand, water en andere onzuiverheden veroorzaakt door de kraan. U kunt de kraan uit het water draaien om het water te controleren en het water onder het filter te laten ontsnappen. Als het water weer normaal is, is het probleem dat het uit het filter is. Dan zou de kraan van de kraan in het zwembad worden genomen en zouden de vaste verontreinigingen van de grote zanddeeltjes op natuurlijke wijze vallen. Gebruik je handen niet om het op te rapen. In plaats daarvan zal het zand in het filter worden vastgelopen. Om de plaats te kunnen reinigen, kunt u het filter en de pakking verwijderen en kan de vlek in het midden van de mesh door de naald worden gepuncteerd. Na het reinigen en opnieuw laden. Zoals deze kunnen leren van de fabrikant van de kraan, vaak als de kraan groothandelaar naar het gebied van de leidende fabrikant kan gaan om te oefenen.


2, kraan fabrikanten wordt geïntroduceerd en een soort van situatie, als vanwege de grote buitenlandse instanties veroorzaakt door, deze situatie zeldzaam is, maar het is ook moeilijk te vermijden kan ontmoeten, dus mijn kant een beetje noemen, eigenlijk heel simpel, alleen nodig klaar om de kraan te verwijderen met een sleutel. Gebruik een steeksleutel om de interface onder de bak open te breken, in feite kan de meeste kraan de hand gebruiken om grote moeite te doen om hem te verdraaien, de kraan te verwijderen, natuurlijk moet de filterkop ook worden verwijderd en opzij worden gezet. Draai het hoofd ondersteboven, neem een ​​fles water en vul het met water. Als de achterkant van het water niet vrij is, is er een vreemd voorwerp in de kraan. Het kan ook onder water worden gewassen om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats kan worden schoongemaakt. Vervolgens kunt u het opnieuw plaatsen en moet u ook controleren of de naden goed vastzitten om lekkage te voorkomen als u ze terugplaatst.